Home/100 jaar Lions!
100 jaar Lions! 2017-06-12T14:48:07+00:00

In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast  via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld.

De Lionsorganisatie is in 1917 in Chicago opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar! Nu zijn er wereldwijd  ca. 46.000 Lionsclubs, waar 1.400.000 Lions lid van zijn. Nederland heeft 435 Lionsclubs met totaal  11.500 leden.

Lionsclub Gooiland (uit Eemnes) en Lionsclub Gooise Meren (uit Muiden) organiseren dit jaar voor de tweede maal het Goois Midsummer Festival.

Lionsclub Gooise Meren

Lionsclub Gooise Meren is 25 jaar geleden opgericht en zet zich belangeloos in voor goede doelen zoals: Stichting Jarige Job, KNGF geleidehonden, Stichting Amaris Florisberg en Schuldhulpmaatje Weesp. Twee keer per maand komen de mannen van Lionsclub Gooise Meren in Muiden bij elkaar om te werken aan activiteiten waarmee we lokale goede doelen ondersteunen. Dit kan door de handen uit de mouwen te steken of doormiddel van fondsenwerving. Wil je meer weten over Lionsclub Gooise Meren? Stuur dan een e-mail naar: info@lionsclubgooisemeren.nl.

Lionsclub Gooiland

Lionsclub Gooiland,13 jaar geleden opgericht, is een vrouwenclub en komt twee keer per maand bij elkaar in Eemnes. Wat we doen: Actie ondernemen voor het goede doel, door zelf te helpen of geld bijeen te brengen. Zo hebben de vrouwen van Gooiland het theehuis van de Trappenberg opgeknapt, maar ook Jarige Job en Stichting Hulphond Nederland enkele jaren financieel ondersteund. In december had de club een mooie en succesvolle kraam op de kerstmarkt in Bussum. Ook iets voor jou? Stuur een e-mail naar : info@lionsclubgooiland.nl.