Goede doelen

Home/Goede doelen
Goede doelen 2017-06-04T15:54:40+00:00

Niet voor ons zelf, maar voor 4 goede doelen!

Lions Club Gooise Meren en Lions Club Gooiland organiseren het Goois Midsummer Festival t.b.v. de volgende goede doelen:

De bruiloft van je dochter kunnen bijwonen. Nog één keer naar het strand. 200 medisch geschoolde vrijwilligers vervullen dagelijks gratis de laatste wensen van terminale patiënten die niet meer mobiel zijn. Zij doen dat met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

www.stichtingambulancewens.nl

Niet álle kinderen kunnen samen naar school. De Mozarthof is een school voor speciaal onderwijs in Hilversum. De school biedt onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen en heeft een afdeling voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

www.mozarthof.nl

Twee Bussumers richten tien jaar geleden Hellabeem op: een intern opleidings- en revalidatiecentrum in Sri Lanka voor fysiek gehandicapte kansarme jongeren. Zij begeleiden de jongens, geven onderwijs en leren hen een vak,  waardoor ze daarna een zelfstandig bestaan kunnen leiden.

www.hellabeem.nl

Leven met kanker is zwaar, zeker ook voor je dierbaren. Op z’n tijd moet je er even uitbreken, ontsnappen aan de werkelijkheid, nieuwe energie opdoen. Bij Stichting VaarKracht begrijpen ze dat uit eigen ervaring maar al te goed. Daarom organiseren zij voor kankerpatiënten en hun naasten overal in het land kosteloos onvergetelijke vaartochten. Op het water al je zorgen vergeten. “Even een moment geen kankerpatiënt”.

www.vaarkracht.nl

Geweldige opbrengst Loterij in 2016

Het eerste Goois Midsummer Festival van de Lions Club Gooise Meren ism Lions club Gooiland op 2 juli 2016 in Bussum is mede dankzij jullie bijdragen  een groot succes geworden.

Het ging uiteindelijk om geld ophalen voor KNGF Geleidehonden. Wij zijn er dan ook trots op en blij mee dat we vanochtend aan KNGF een cheque konden overhandigen voor een bedrag van € 11.315,00 – de netto opbrengst van het evenement.