Home/Loterij
Loterij 2017-06-20T09:03:38+00:00

Wat is er allemaal te winnen?

Er zijn 2 KLM retro fietsen te winnen! Wat dacht u van een overnachting in het nieuwe Vesting hotel voor 2 personen incl ontbijt? Een schitterende damesring met parel ontworpen door Dineke Helsloot uit Muiden, vouchers voor juridisch advies a 300,- bij HER Advocaten, De Gooische Muziekschool uit Bussum stelt een muziekinstrument ter beschikking, Gezonde Peer uit Bussum biedt een voucher aan voor een Personal Training sessie, Voucher voor het opstellen van een levenstestament door Notariskantoor Goossens, Zeiltassen van Gill door Verwoerd Sport uit Bussum, een Lichtadvies a 150,- door Het Hoofdkantoor uit Bussum, een cadeaubon die bij Luxury Zone in Bussum te besteden is, Bel Ami uit Bussum heeft een mooie lunchbon voor 2 personen gegeven en Porter House uit Naarden, Da Bruno uit Blaricum, LanTin uit Naarden  en Restaurant Vlaar uit ’s Graveland stellen dinerbonnen ter beschikking. Ook zijn er 2 entrees+hightea voor in het Tassenmuseum in Amsterdam te winnen. En 2 entreekaarten voor een bezoek aan het Vincent van Gogh museum zijn door van Lanschot Bankiers ter beschikking gesteld. Borgert Tegel stelt 1 advies voor pensioen in eigen beheer ter beschikking. En Pilates Care uit Bussum biedt 2 verschillende vouchers aan voor pilatesles. En wat te denken van gesigneerde CD’s van de gebr. Jussen?

Ook hebben Shoeby, Kaet, Hair in Progress, Lila, Image Style, Cheesery, Boekhandel Los, Ici Paris, Tapijtzaak Volendam, Slaapwereld, Marc Edwards, Konijn Herenmode, Heart to Heart Centrum, Garage Nieuw Walden, Le Perron, Vespa, Optique Hueber, Christiani shoes&more, Loft, Allizi, Dille en Kamille, Ruijsdael op het hoekje mooie prijzen voor deze loterij ter beschikking gesteld! En nog veel meer prijzen zijn te winnen! Koop onze loten!

De trekking van de loterij zal om 21.00 uur door de Burgemeester ter Heegde op het podium worden verricht op 24 juni 2017! De volgende dag zal de uitslag van de trekking op deze website staan.